Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw dodatku sacharynianu sodu do mieszanek z udzialem poekstrakcyjnej sruty rzepakowej na ich smakowitosc w zywieniu warchlakow. Wyniki testu preferencji pasz wykonanego metoda pojedynczego bodzca [ang. single stimulus method]

Tytuł:
Wplyw dodatku sacharynianu sodu do mieszanek z udzialem poekstrakcyjnej sruty rzepakowej na ich smakowitosc w zywieniu warchlakow. Wyniki testu preferencji pasz wykonanego metoda pojedynczego bodzca [ang. single stimulus method]
The influence of sodium saccharinate addition in diets containing rapeseed meal on their palatability in young growing pigs feeding. Results of food preference test made by single stimulus method
Autorzy:
Bugnacka D.
Falkowski J.
Karpiesiuk K.
Kozera W.
Tematy:
pasze
komponenty mieszanek
trzoda chlewna
zywienie zwierzat
test preferencji pasz
warchlaki
poekstrakcyjna sruta rzepakowa
dodatki paszowe
sacharynian sodu
smakowitosc
animal feeding
component mixture
feed additive
feed preference test
fodder
palatability
pig
rapeseed meal
sodium saccharinate
young pig
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies