Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nowa generacja mlecznych produktow fermentowanych z udzialem probiotykow i prebiotykow, produkty synbiotyczne

Tytuł:
Nowa generacja mlecznych produktow fermentowanych z udzialem probiotykow i prebiotykow, produkty synbiotyczne
Autorzy:
Jakubczyk E.
Kosikowska M.
Tematy:
wlasciwosci prozdrowotne
przetwory mleczne
oligosacharydy
mleczarstwo
nowe produkty
prebiotyki
probiotyki
napoje fermentowane
napoje mleczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies