Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Poprawa parametrow technologicznych przetworow miesnych przez stosowanie dodatkow funkcjonalnych

Tytuł:
Poprawa parametrow technologicznych przetworow miesnych przez stosowanie dodatkow funkcjonalnych
Autorzy:
Cyronek E.
Tematy:
dodatki funkcjonalne
przetwory miesne
dodatki do zywnosci
karageny
przemysl miesny
Olsztyn
firma Rhodia Food Biolacta
parametry technologiczne
hydrokoloidy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies