Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in vitamin C content in selected fruits and vegetables supplied for sale in the autumn-winter period

Tytuł:
Changes in vitamin C content in selected fruits and vegetables supplied for sale in the autumn-winter period
Autorzy:
Wojdyla T.
Poberezny J.
Rogozinska I.
Tematy:
fruit
vegetable
apple
pear
cucumber
Italian broccoli
yellow paprica
onion
white cabbage
vitamin C
content
change
ascorbic acid
nutrition
estimation
stability
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies