Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie bakteriocyn jako biokonserwantow zywnosci

Tytuł:
Zastosowanie bakteriocyn jako biokonserwantow zywnosci
Use of bacteriocins as food biopreservatives
Autorzy:
Gwiazdowska D.
Trojanowska K.
Tematy:
biokonserwanty
mikrobiologia zywnosci
kolicyny
konserwowanie zywnosci
zywnosc
mikrocyny
bakterie Gram-dodatnie
bakterie Gram-ujemne
bakteriocyny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies