Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Modyfikacja wlasciwosci loju wolowego i tluszczu mlecznego przez przeestryfikowanie enzymatyczne z olejem rzepakowym

Tytuł:
Modyfikacja wlasciwosci loju wolowego i tluszczu mlecznego przez przeestryfikowanie enzymatyczne z olejem rzepakowym
Modification of beef tallow and milkfat properties by enzymatic interesterification with rapeseed oil
Autorzy:
Brys J.
Tarnowska K.
Wirkowska M.
Kowalski B.
Tematy:
zywienie czlowieka
tluszcze
jakosc
wlasciwosci fizykochemiczne
loj wolowy
tluszcz mlekowy
olej rzepakowy
estryfikacja enzymatyczna
estryfikacja tluszczow
human nutrition
fat
quality
physicochemical property
beef tallow zob.beef suet
beef suet
milk fat
rapeseed oil
enzymatic esterification
fat esterification
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies