Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Tluszcze smazalnicze - jakosc, degradacja termiczna i ochrona

Tytuł:
Tluszcze smazalnicze - jakosc, degradacja termiczna i ochrona
Frying fats - quality, thermal degradation and protection
Autorzy:
Kmiecik D
Korczak J.
Tematy:
zywnosc
obrobka termiczna
smazenie
tluszcze smazalnicze
degradacja tluszczu
degradacja termiczna
przeciwutleniacze naturalne
przeciwutleniacze syntetyczne
produkty smazone
zawartosc tluszczu
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies