Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bakterie fermentacji mlekowej - klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie. III Szkola Letnia - Kazimierz Dolny nad Wisla, 29 maj-2 czerwiec 2000 r.

Tytuł:
Bakterie fermentacji mlekowej - klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie. III Szkola Letnia - Kazimierz Dolny nad Wisla, 29 maj-2 czerwiec 2000 r.
Autorzy:
Bardowski J.
Libudzisz Z.
Walczak P.
Tematy:
Kazimierz Dolny konferencja
wykorzystanie
klasyfikacja
konferencje
metabolizm
genetyka
bakterie kwasu mlekowego
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies