Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of heating method of mechanically deboned poultry meat and garden sage addition on the quality of ready-to-eat food

Tytuł:
Effects of heating method of mechanically deboned poultry meat and garden sage addition on the quality of ready-to-eat food
Autorzy:
Karpinska M.
Borowski J.
Danowska-Oziewicz M.
Tematy:
heat treatment
meat
sage
ready-to-eat-food
malondialdehyde
acid number
chemical composition
lipid fraction
garden sage
poultry meat
peroxide number
sensory analysis
quality
heating method
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies