Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena trwalosci wedzonek powierzchniowo traktowanych substancjami bakteriostatycznymi, przechowywanych w temperaturze bliskiej krioskopowej

Tytuł:
Ocena trwalosci wedzonek powierzchniowo traktowanych substancjami bakteriostatycznymi, przechowywanych w temperaturze bliskiej krioskopowej
Stability assessment of smoked loin treated superficially with bacteriostatic agents and stored at near cryoscopic temperature
Autorzy:
Szmanko T.
Malicki A.
Nowara M.
Bruzewicz S.
Dworecka E.
Tematy:
trwalosc przechowalnicza
wedzonki
przechowywanie
temperatura bliska krioskopowej
kwas mlekowy
substancje bakteriostatyczne
jakosc
mleczan sodu
wedliny
sorbinian potasu
poledwica sopocka
storage durability
storage
lactic acid
bacteriostatic agent
quality
potassium sorbate
near cryoscopic temperature
sodium lactate
Poledwica Sopocka loin
smoked meat product
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies