Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mathematical description of growth of Escherichia coli in ground, salted and vacuum packed pork meat

Tytuł:
Mathematical description of growth of Escherichia coli in ground, salted and vacuum packed pork meat
Autorzy:
Uchman W.
Danyluk B.
Zabielski J.
Tematy:
packing
salting
meat
Escherichia coli
growth
vacuum packaging
pork meat
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies