Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zasady prowadzenia weryfikacji systemu HACCP

Tytuł:
Zasady prowadzenia weryfikacji systemu HACCP
HACCP system verification - principles to conduct the verification process
Autorzy:
Turlejska H.
Tematy:
zywnosc
bezpieczenstwo zywnosci
system HACCP
weryfikacja
walidacja
audyt
norma PN-EN ISO 19011
kontrola zywnosci
prawo zywnosciowe
rozporzadzenia
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies