Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena metod wykrywania i wystepowanie termotolerancyjnych drobnoustrojow z rodzaju Campylobacter spp. w miesie zwierzat rzeznych

Tytuł:
Ocena metod wykrywania i wystepowanie termotolerancyjnych drobnoustrojow z rodzaju Campylobacter spp. w miesie zwierzat rzeznych
Evaluation of detection methods and prevalence of thermophilic Campylobacter spp. in meat of slaughter animals
Autorzy:
Kwiatek K.
Zasadny R.
Tematy:
wystepowanie
zastosowanie
Campylobacter
zwierzeta rzezne
metodologia
mikroorganizmy
pozywki plynne
pozywki stale
mikroorganizmy termotolerancyjne
mieso
wykrywanie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies