Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of vegetable fat supplements on carcass quality and fatty acid profile of meat in broiler chickens

Tytuł:
The effect of vegetable fat supplements on carcass quality and fatty acid profile of meat in broiler chickens
Autorzy:
Pietras M.
Barowicz T.
Gasior R.
Tematy:
carcass quality
meat
animal production
broiler
oil
polyunsaturated fatty acid
linseed
fat supplementation
animal product
vegetable fat
fatty acid
chicken
rapeseed
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies