Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of an elevated fat level and feed protein concentrate on nutrient utilization and carcass quality of broiler chickens

Tytuł:
The effect of an elevated fat level and feed protein concentrate on nutrient utilization and carcass quality of broiler chickens
Autorzy:
Korol W.
Bielecka G.
Jaskiewicz T.
Matyka S.
Tematy:
carcass quality
feed protein
fat level
broiler
concentrate
nutrient utilization
protein concentrate
chicken
animal nutrition
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies