Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porownanie wartosci rzeznej i jakosci miesa szczupaka hodowlanego i dzikiego

Tytuł:
Porownanie wartosci rzeznej i jakosci miesa szczupaka hodowlanego i dzikiego
Autorzy:
Zakes Z
Jankowska B.
Szczepkowski M.
Zmijewski T.
Tematy:
wartosc rzezna
mieso ryb
szczupak
analiza porownawcza
jakosc
zwierzeta hodowlane
ryby
zwierzeta dziko zyjace
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies