Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw skladu modyfikowanej atmosfery na trwalosc miesa i wedlin podczas chlodniczego przechowywania

Tytuł:
Wplyw skladu modyfikowanej atmosfery na trwalosc miesa i wedlin podczas chlodniczego przechowywania
The influence of the composition of modified atmosphere on durability of meat and cold meat during cooling storage
Autorzy:
Rudy M.
Zin J.
Glodek E.
Tematy:
trwalosc przechowalnicza
atmosfera modyfikowana
przechowywanie
zywnosc
sklad atmosfery
wedliny
mieso
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies