Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Investigations of the properties of probiotic Lactobacillus plantarum U-14 and Lactobacillus fermentum U-5 strains and their evaluation during the lyophilization

Tytuł:
Investigations of the properties of probiotic Lactobacillus plantarum U-14 and Lactobacillus fermentum U-5 strains and their evaluation during the lyophilization
Autorzy:
Oberauskas V.
Kantautaite J.
Sutkeviciene R.
Sederevicius A.
Monkeviciene I.
Zelvyte R.
Ramanauskiene J.
Laugalis J.
Kabasinskiene A.
Tematy:
probiotic property
bacterial strain
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus fermentum
lyophilization
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies