Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka mleka pasteryzowanego poddanego enzymatycznej hydrolizie laktozy

Tytuł:
Charakterystyka mleka pasteryzowanego poddanego enzymatycznej hydrolizie laktozy
Characteristics of pasteurized milk after enzymatic hydrolization of lactose
Autorzy:
Dankow R
Cais-Sokolinska D.
Pikul J.
Tematy:
mleko spozywcze
hydroliza enzymatyczna
mleko bezlaktozowe
punkt zamarzania
laktoza
beta-D-galaktozydaza
nietolerancja laktozy
zywienie czlowieka
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies