Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania porownawcze oznaczania zawartosci kwasu L-askorbinowego metoda enzymatyczna i metodami wg polskiej normy w wybranych sokach owocowych i warzywnych

Tytuł:
Badania porownawcze oznaczania zawartosci kwasu L-askorbinowego metoda enzymatyczna i metodami wg polskiej normy w wybranych sokach owocowych i warzywnych
Autorzy:
Danielczuk J.
Jakubowski A.
Czarnecka A.
Tematy:
metody enzymatyczne
soki warzywne
badania porownawcze
witamina C
kwas L-askorbinowy
oznaczanie
normy polskie
soki owocowe
przetworstwo owocowo-warzywne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies