Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw elektrostymulacji i metody wychladzania na tempo zmian wartosci pH miesa wolowego

Tytuł:
Wplyw elektrostymulacji i metody wychladzania na tempo zmian wartosci pH miesa wolowego
The influence of electrical stimulation and cooling method on the rate of pH value changes of beef
Autorzy:
Zywica R
Tematy:
mieso wolowe
elektrostymulacja
wychladzanie poubojowe
odczyn miesa
pH
zmiany odczynu miesa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies