Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Glowne kryteria klasyfikacji kawy surowej

Tytuł:
Glowne kryteria klasyfikacji kawy surowej
Autorzy:
Kwiatkowska-Sienkiewicz K.
Tematy:
barwa
ksztalt
klasyfikacja
kawa
wady surowcow
gatunki roslin
ziarno
wymagania jakosciowe
jakosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The aim of article is the new classifying criteria of botanical variety, trade species and defects of row material. The moisture content in coffee row was reduced to lower values, below 8 %. The criteria of defects exactly are explicit in coffee beans. Now, we found more organic coffee in trade.

Celem artykułu jest prezentacja nowych kryteriów klasyfikacyj metod wyłuskiwania ziarna, kształtu, barwy i wad surowca.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies