Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Application of dynamic headspace technique and gas chromatography - mass spectrometry methods for bread

Tytuł:
Application of dynamic headspace technique and gas chromatography - mass spectrometry methods for bread
Autorzy:
Venskaityte A.
Juodeikiene G.
Hansen A.
Petersen M.A.
Tematy:
gas chromatography
flavour compound
rye bread
mass spectrometry
dynamic headspace technique
bread flavour
bread
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies