Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Microbiological and parasitolologic investigations of cattle slurry fermented aerobically in thermophilic conditions

Tytuł:
Microbiological and parasitolologic investigations of cattle slurry fermented aerobically in thermophilic conditions
Autorzy:
Paluszak Z.
Tematy:
cattle slurry
village environment
aerobic fermentation
cattle
animal slurry
pathogenic microorganism
microorganism
animal hygiene
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Microbiological and parasitologic investigations dealing with the influence of aeration on fecal bacteria and Ascaris suum eggs survival in cattle slurry were carried out. The results showed that already the first stage of aeration (reactor I) eliminated quickly a number of Salmonella senftenberg (105 times during 2.5 hours in relation to the control test) and EHEC (108 times during 2.5 hours in relation to the control test) respectively. The longest survival time was for D group streptococci. Inactivation of Ascaris suum eggs due to thermic conditions fluctuated between 50 and 90 minutes. The final stage of aeration (reactor II) completely destroyed pathogen germs and Ascaris suum eggs present in cattle slurry.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies