Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wymagania higieniczne zapewniajace produkcje przetworow mleczarskich bezpiecznej jakosci. Cz.I.

Tytuł:
Wymagania higieniczne zapewniajace produkcje przetworow mleczarskich bezpiecznej jakosci. Cz.I.
Autorzy:
Jakubczyk E.
Jaworski S.
Tematy:
wymagania higieniczno-sanitarne
bezpieczenstwo zywnosciowe
przetwory mleczne
mleczarstwo
strefy ryzyka
modernizacja
pakowanie
procesy technologiczne
srodki ostroznosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies