Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw dodatku tluszczu naturalnego na sklad chemiczny i wlasciwosci fizykochemiczne miesa konskiego zamrozonego roznymi metodami

Tytuł:
Wplyw dodatku tluszczu naturalnego na sklad chemiczny i wlasciwosci fizykochemiczne miesa konskiego zamrozonego roznymi metodami
Effect of natural fat on the chemical composition and physicochemical properties of horsemeat frozen by different methods
Autorzy:
Kondratowicz J.
Podlejska Z.
Tematy:
mieso konskie
loj konski
konserwowanie zywnosci
mrozenie
mrozenie owiewowe
mrozenie dwustopniowe
mrozenie skroplonym dwutlenkiem wegla
mieso rozmrozone
odczyn miesa
sklad chemiczny
wlasciwosci fizykochemiczne
jasnosc barwy
wodochlonnosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies