Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Protein content in the diet for fattening lambs. 1. Live weight gain, efficiency of feed utilization and digestibility of nitrogen and amino acids in the small intestine

Tytuł:
Protein content in the diet for fattening lambs. 1. Live weight gain, efficiency of feed utilization and digestibility of nitrogen and amino acids in the small intestine
Poziom bialka w dawkach dla tuczonych jagniat. 1. Przyrosty, wykorzystanie paszy oraz strawnosc azotu i aminokwasow w jelicie cienkim
Autorzy:
Zebrowska T.
Zebrowska H.
Pajak J.
Tematy:
pasze
fizjologia zwierzat
wykorzystanie paszy
strawnosc
azot
fizjologia zywienia
tucz
zawartosc bialka
aminokwasy
jagnieta
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies