Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Glowne problemy teorii i praktyki w produkcji makaronow. Czesc 2. Wplyw warunkow tworzenia ciasta i jego wytlaczania na jakosc makaronow

Tytuł:
Glowne problemy teorii i praktyki w produkcji makaronow. Czesc 2. Wplyw warunkow tworzenia ciasta i jego wytlaczania na jakosc makaronow
Autorzy:
Miedwiediew G.M.
Tematy:
temperatura
wilgotnosc
maka
gliadyna
ciasto makaronowe
produkcja
Triticum durum
jakosc
pszenica
skrobia
granulacja
gluten
Triticum vulgare
przemial
makarony
semolina
zawartosc bialka
karotenoidy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies