Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Poprawa jakosci miesa tucznikow poprzez wprowadzenie do programow hodowli trzody chlewnej identyfikacji genotypu wrazliwosci na stres

Tytuł:
Poprawa jakosci miesa tucznikow poprzez wprowadzenie do programow hodowli trzody chlewnej identyfikacji genotypu wrazliwosci na stres
Autorzy:
Kuryl J
Tematy:
odpornosc genetyczna
genotyp
trzoda chlewna
hodowla zwierzat
odpornosc na stresy
jakosc
mieso
tuczniki
identyfikacja
genetic resistance
genotype
pig
animal breeding
stress resistance
quality
meat
fattener
identification
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies