Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparison of profile texture analysis results to differentiation products made from normal [RFN] and watery [PSE] meat

Tytuł:
Comparison of profile texture analysis results to differentiation products made from normal [RFN] and watery [PSE] meat
Autorzy:
Pospiech E.
Medynski A.
Grzeskowiak E.
Borzuta K.
Tematy:
meat
watery meat
quality defect
profile texture analysis
normal meat
product
technological property
meat product
texture property
sensory property
differentiation
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies