Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cechy biotechnologiczne drozdzy winiarskich Saccharomyces cerevisiae zgromadzonych w kolekcji kultur przemyslowych - KKP

Tytuł:
Cechy biotechnologiczne drozdzy winiarskich Saccharomyces cerevisiae zgromadzonych w kolekcji kultur przemyslowych - KKP
Autorzy:
Ilnicka-Olejniczak O.
Misiewicz A.
Juszczakiewicz D.
Tematy:
szczepy drozdzy
cechy biotechnologiczne
wina
produkcja
procesy biotechnologiczne
Saccharomyces cerevisiae
drozdze winiarskie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies