Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Validation study of a new procedure for measuring insoluble impurities in animal fat

Tytuł:
Validation study of a new procedure for measuring insoluble impurities in animal fat
Autorzy:
Zasadny R.
Kwiatek K.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Regulation 1774/2002/EC requires that EU reference laboratories assess the insoluble impurities content in ruminant fat. According to this Regulation, protein-free tallow is defined as fat in which insoluble impurities should not exceed a limit of 0.15%. This article proposes a method that was elaborated, validated and successfully applied on 116 animal fat samples. In the examined contamination range (0.075-0.9%), the values of parameters estimated with this protocol are y=0.989x-0.009, r2=0.999 for linearity, 94.7% for mean recovery, 3.3-8.4% for coefficient of variation, 0.012-0.06% for expanded uncertainty, 0.026 and 0.058% for limit of detection (LOD), and limit of quantification (LOQ), respectively. The present study also assesses the robustness of the method and shows that none of the factors can significantly influence the results of the method.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies