Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka granulacji maki pszennej przy wykorzystaniu siatki ziarnowej typu logarytmiczno-normalnego

Tytuł:
Charakterystyka granulacji maki pszennej przy wykorzystaniu siatki ziarnowej typu logarytmiczno-normalnego
Autorzy:
Kiryluk J.
Sitkowski T.
Tematy:
maka
wartosc wypiekowa
mlynarstwo
przemysl rolno-spozywczy
rozdrabnianie
procesy technologiczne
operacje jednostkowe
maka pszenna
granulowanie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies