Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Production and characteristics of twarog cheeses containing strains of probiotic bacteria

Tytuł:
Production and characteristics of twarog cheeses containing strains of probiotic bacteria
Otrzymywanie i charakterystyka twarogow kwasowych zawierajacych szczepy bakterii probiotycznych
Autorzy:
Krajewska-Kaminska E.
Smietana Z.
Bohdziewicz K.
Tematy:
cheese production
twarog cheese zob.curd cheese
probiotic bacteria
tvarog cheese zob.curd cheese
cheese
cheese characteristics
cheese acidity
Bifidobacterium animalis ssp.lactis
human health
Lactobacillus acidophilus
curd cheese
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies