Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Metody przygotowania probki i oznaczania zawartosci jodu w produktach zywnosciowych i paszach

Tytuł:
Metody przygotowania probki i oznaczania zawartosci jodu w produktach zywnosciowych i paszach
Autorzy:
Gasior R.
Tematy:
zywnosc
produkty spozywcze
pasze
laboratoria badawcze
mikroelementy
jod
oznaczanie zawartosci
pobieranie probek
metody
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies