Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Czystosc mikrobiologiczna maki makaronowej: wplyw na cechy jakosciowe i mozliwosci jej poprawienia

Tytuł:
Czystosc mikrobiologiczna maki makaronowej: wplyw na cechy jakosciowe i mozliwosci jej poprawienia
Autorzy:
Obuchowski W.
Tematy:
czystosc mikrobiologiczna
gronkowce
salmonella
mlynarstwo
makarony
bakterie tlenowe amylolityczne
cechy jakosciowe
maka makaronowa
bakterie tlenowe przetrwalnikujace
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies