Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw ograniczenia poziomu bialka w dawce przy zroznicowanej zawartosci aminokwasow na efekty tuczu swin

Tytuł:
Wplyw ograniczenia poziomu bialka w dawce przy zroznicowanej zawartosci aminokwasow na efekty tuczu swin
The influence of diminishing the protein level in the diet with different amino acid content upon the performance of fattening pigs
Autorzy:
Grela E.R.
Pastuszak J.
Czech A.
Tematy:
krew
zywienie zwierzat
trzoda chlewna
wskazniki enzymatyczne
wskazniki hematologiczne
wskazniki tuczu
dawki pokarmowe
tuczniki
zawartosc aminokwasow
zawartosc bialka ogolnego
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies