Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Studies on yeast extracts enriched in 5 and acute; nucleotides flavour enhancers obtained from spent brewery yeast

Tytuł:
Studies on yeast extracts enriched in 5 and acute; nucleotides flavour enhancers obtained from spent brewery yeast
Autorzy:
Komorowska A.
Sieliwanowicz B.
Mrowka E.
Stecka K.
Halasinska A.
Tematy:
yeast extract
food industry
enzyme
nucleic acid
brewery east
flavour enhancer
5'-nucleotide
waste utilization
hypoxanthine
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies