Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw wybranych obrobek termicznych na sklad lotnych substancji zapachowych aromatu kminkowego w modelowej potrawie z drobiu

Tytuł:
Wplyw wybranych obrobek termicznych na sklad lotnych substancji zapachowych aromatu kminkowego w modelowej potrawie z drobiu
Effects of selected thermal treatments on composition of volatile compounds of the caraway flavouring in a model poultry dish
Autorzy:
Bortnowska G.
Tematy:
substancje lotne
aromaty kminkowe
dodatki do zywnosci
obrobka termiczna
aromaty spozywcze
substancje zapachowe
mieso drobiowe
potrawy miesne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies