Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of two linseed oily cultivars and soluble dried maize on fatty acid composition of calf meat

Tytuł:
Effect of two linseed oily cultivars and soluble dried maize on fatty acid composition of calf meat
Autorzy:
Strzetelski J.
Borowiec F.
Niwinska B.
Zymon M.
Tematy:
meat
dietetic value
supplementation
animal nutrition
meat quality
fish oil
diet
calf
linseed
fatty acid
maize oil zob.corn oil
corn oil
maize
composition
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies