Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparison of the physico-chemical and processing properties of ewe's and cow's milk

Tytuł:
Comparison of the physico-chemical and processing properties of ewe's and cow's milk
Porownanie wlasciwosci fizyko-chemicznych i przydatnosci przetworczej mleka owczego i koziego
Autorzy:
Kolczak T
Kisza J.
Wszolek M.
Krawontka J.
Tematy:
mleko
mleko owcze
mleko krowie
surowce zwierzece
czystosc mikrobiologiczna
przydatnosc technologiczna
sklad chemiczny
wlasciwosci fizyczne
milk
ewe milk
cow milk
animal raw material
microbiological purity
technological suitability
chemical composition
physical property
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies