Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Model produkcji oznakowanego wolowego miesa kulinarnego z bydla ras Limousine i Charolaise

Tytuł:
Model produkcji oznakowanego wolowego miesa kulinarnego z bydla ras Limousine i Charolaise
Autorzy:
Wajda S.
Hutnikiewicz I.
Tematy:
mieso wolowe
mieso kulinarne
klasyfikacja poubojowa
bydlo rzezne
Polska
rasy miesne
bydlo Limousine
jakosc
bydlo Charolaise
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies