Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mozliwosci i zastosowanie automatow formujacych wyroby typu fast-food w branzy cukierniczej

Tytuł:
Mozliwosci i zastosowanie automatow formujacych wyroby typu fast-food w branzy cukierniczej
Autorzy:
Banasiak B
Tematy:
cukiernictwo
ciasta
wyroby cukiernicze
formierki
zywnosc wygodna
parametry techniczne
produkcja
automaty formujace
parametry technologiczne
farsze
opisy techniczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Produkowane przez Instytut Maszyn Spożywczych w Warszawie urządzenia do formowania wyrobów kulinarnych znajdują coraz szersze zastosowanie w branży przemysłu cukierniczego. Charakteryzują się one wysokimi parametrami zarówno technicznymi jak i technologicznymi. Ocena ta potwierdzona została wykonanymi przez SGGW-AR w Warszawie badaniami. Można na nich produkować wyroby cukiernicze z ciasta kruchego, półkruchego i drożdżowego z dowolnym rodzajem farszu: owocowym, marmoladą, kremem, serowym, serowym z bakaliami itp.

Equipment for fast-food products produced by Institute of Food Processing Machinery in Warsaw is more often applied in sugar industry. This equipment meets high technical and technological parameters. This opinion is attested by researches from SGGW- AR in Warsaw. Using this kind of equipment allows you to produce products that can be made from different type of dough stuffed with fruits, marmalade, cream, cottage, cottage with sweetmeats and so on.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies