Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zagrozenia wartosci biologiczno-zywieniowej tluszczow przez procesy technologiczne ich wytwarzania

Tytuł:
Zagrozenia wartosci biologiczno-zywieniowej tluszczow przez procesy technologiczne ich wytwarzania
Autorzy:
Jakubowski A.
Pilat K.
Grzeskiewicz S.
Tematy:
wartosc biologiczna
izomeryzacja
tluszcze roslinne
wartosc odzywcza
procesy technologiczne
zywienie czlowieka
przemysl tluszczowy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies