Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przetworstwo rolno-spozywcze. Technologia przetworstwa miesa - ubojnie, masarnie

Tytuł:
Przetworstwo rolno-spozywcze. Technologia przetworstwa miesa - ubojnie, masarnie
Autorzy:
Abramowicz Z
Tematy:
masarnie
przetworstwo miesa
maszyny robocze
ubojnie
przetworstwo rolno-spozywcze
meat industry
meat processing
production device
abattoir
agro-food processing
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies