Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The characteristics of meat quality in porkers obtained from crossing of dutch breeds [[Landrace x Large White] x Large White] and Polish breeds with Pietrain boars [[Polish Large White x Polish landrace] x Pietrain] as compared to purebred Polish Landrace porkers

Tytuł:
The characteristics of meat quality in porkers obtained from crossing of dutch breeds [[Landrace x Large White] x Large White] and Polish breeds with Pietrain boars [[Polish Large White x Polish landrace] x Pietrain] as compared to purebred Polish Landrace porkers
Autorzy:
Kortz J.
Kapelanski W.
Szaruga R.
Rybarczyk A.
Bocian M.
Karamucki T.
Natalczyk-Szymkowska W.
Tematy:
reproduction
pig
porker
animal genetics
breed
Polish Landrace porker
animal production
carcass
meat quality
feeding
Polish breed
meatiness
Pietrain boar
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies