Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Preparation and characteristics of enzyme-resistant pyrodextrins from corn starch

Tytuł:
Preparation and characteristics of enzyme-resistant pyrodextrins from corn starch
Przygotowanie i charakterystyka opornych na trawienie enzymatyczne pirodekstryn ze skrobi kukurydzianej
Autorzy:
Kapusniak J.
Jane J.
Tematy:
pyroconversion
starch modification
soluble dietary fibre
corn starch
starch
dextrin
enzyme resistance
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies