Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of sampling technique on ileal pH, short chain fatty acids concentration and digestibility of peas in pigs

Tytuł:
Effect of sampling technique on ileal pH, short chain fatty acids concentration and digestibility of peas in pigs
Wplyw techniki pobierania tresci jelita biodrowego swin na wyniki pomiaru pH, stezenia kwasow tluszczowych i wspolczynniki strawnosci
Autorzy:
Canibe N.
Bach Knudsen K.E.
Eggum B.O.
Tematy:
wspolczynniki strawnosci
zawartosc kwasow tluszczowych
pobieranie probek
strawnosc
zywienie zwierzat
trzoda chlewna
fizjologia zywienia
tresc jelita
pH
metody
jelito biodrowe
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies