Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw retardantow na wartosc technologiczna pszenicy ozimej

Tytuł:
Wplyw retardantow na wartosc technologiczna pszenicy ozimej
Effect of retardans on technological value of winter wheat
Autorzy:
Cacak-Pietrzak G.
Ceglinska A.
Tematy:
wartosc technologiczna
dawki retardantow
wartosc wypiekowa
wartosc przemialowa
pszenica ozima
retardanty
ziarno
terminy stosowania
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies