Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw czasu zapiekania na jakosc bulek kajzerek w technologii odroczonego wypieku

Tytuł:
Wplyw czasu zapiekania na jakosc bulek kajzerek w technologii odroczonego wypieku
Influence of baking time on quality of Kaiser rolls in the technology of postponed baking method
Autorzy:
Sobczyk M
Malon A.
Tematy:
bulki kajzerki
wypiek pieczywa
jakosc
maka pszenna
czas zapiekania
wypiek odroczony
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies